چسب دائم روکش دندان

چسب دائم روکش دندان

چسب روکش دندان قوی یک ماده آستر مانند برای پوشش دندان‌ها است که قابلیت چسبندگی به دندان را داشته و علاوه بر این توان تغییر رنگ و مرتب کردن ظاهر دندان‌ها را نیز دارد. یکی از کارهایی که برای زیبایی لبخند خود می‌توانید انجام دهید، خرید چسب دائم روکش دندان و استفاده از آن است. با این ‌حال پیش از هر اقدامی باید انواع این چسب و کارایی آن را بدانید که در ادامه این مطلب به همه این موارد پرداخته شده است.

کاربرد چسب دائم روکش دندان

همان‌طور که در مقدمه اشاره شد چسب روکش دندان قوی یک ماده تخصصی است که مانند یک آستر برای اتصال دائمی یا موقت به روکش‌های دندانی، دندان‌های طبیعی یا ایمپلنت‌ها به کار می‌رود. خرید چسب دائم روکش دندان و استفاده از آن عموماً برای اهداف و کاربردهای زیر است:

  • اگر دندان دارای ظاهر نامطلوب باشد، از این نوع چسب به عنوان نوعی روکش برای تغییر ظاهر آن‌ها استفاده می‌شود.
  • همچنین در صورت تغییر رنگ دندان‌ها، استفاده از چسب روکش دندان برای یکدست شدن رنگ و زیبایی لبخند توصیه می‌شود.
  • از این ماده برای ترمیم ترک‌ها و شکستگی‌ها، اصلاح شکل و اندازه دندان‌ها و اصلاح فضاهای بین آن‌ها نیز استفاده می‌شود.

استفاده از قویترین چسب روکش دندان به شما این امکان را می‌دهد تا مدت طولانی آن را در برابر رنگ و لکه محافظت کنید. همچنین دوام طولانی‌مدتی روی دندان دارند. با این‌ حال ممکن است در طول زمان نیاز به تعویض آن باشد.

جهت دیدن مشخصات و خرید دیسک خورشیدی پرسلن اوه کلیک کنید.

چسب دائم روکش دندان

انواع چسب روکش دندان

هنگام خرید چسب دائم روکش دندان باید به این نکته مهم توجه داشته باشید که این نوع چسب‌ها در اصل یک مدل دیگر هم دارند و آن موقتی است. در ادامه انواع آن را برحسب موقت یا دائمی بدون به شما معرفی کرده‌ایم.

چسب‌های موقت روکش دندان

  • زینک اکساید اوژنول: این نوع از چسب‌ها شاید قویترین چسب روکش دندان نباشند، اما دارای خواص آرام‌بخش و ضدالتهابی هستند. از آنجا که اوژنول می‌تواند اثر منفی بر روی چسب‌های رزینی داشته باشد، این نوع چسب بیشتر در مواقعی استفاده می‌شود که قرار است روکش موقت به‌زودی با روکش دائم جایگزین شود.
  • چسب‌های بدون اوژنول: این چسب‌ها برای کسانی که به اوژنول حساسیت دارند یا برای جلوگیری از اثر منفی اوژنول بر روی چسب‌های رزینی استفاده می‌شوند.

چسب موقت روکش دندان

چسب دائم روکش دندان

  • زینک فسفات: یکی از قدیمی‌ترین و پراستفاده‌ترین چسب‌های روکش دندانی، زینک فسفات است که استحکام بالا و مقاومت خوب در برابر رطوبت دارد. این چسب‌ها به دلیل قوی بودن و طول عمر بالا، هنوز هم در برخی موارد مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • پلی‌کاربوکسیلات: این نوع چسب‌ها به دلیل زیست‌سازگاری خوب و چسبندگی مناسب به دنتین و مینای دندان، بسیار محبوب هستند. پلی‌کاربوکسیلات‌ها دارای خاصیت ضدباکتریایی نیز هستند.
  • چسب‌های رزین: در هنگام خرید چسب دائم روکش دندان قطعاً با چسب‌های رزینی مواجه خواهید شد که دارای استحکام و دوام بسیار بالا هستند. از این نوع چسب‌های روکش دندانی برای ترمیم‌های پیچیده و حساس استفاده می‌شود. همچنین از قابلیت چسبندگی بسیار خوبی به دنتین، مینا و فلزات برخوردارند و در ترمیم‌های زیبایی و ایمپلنت‌ها کاربرد فراوانی دارند.
  • گلاس آینومر: این نوع چسب‌ها دارای خواص آزادسازی فلوراید هستند و به عنوان چسب‌های دائم روکش دندان مورد استفاده قرار می‌گیرند. گلاس آینومرها به دلیل خاصیت آزادسازی فلوراید می‌توانند به پیشگیری از پوسیدگی ثانویه دندان کمک زیادی کنند.
  • چسب‌های گلاس آینومر اصلاح‌شده با رزین: در هنگام خرید چسب دائم روکش دندان نباید این مدل را با دو نوع قبل یکی دانست. این چسب‌ها ترکیبی از گلاس آینومر و رزین هستند که ویژگی‌های هر دو نوع چسب را دارند. در واقع دارای استحکام بالا، آزادسازی فلوراید و چسبندگی بهتر نسبت به گلاس آینومرهای معمولی هستند.

همچنین اگر مایه به تهیه و خرید بلیچینگ برای زیبایی دندان هستید کلیک کنید.

چسب دائم روکش دندان

دلایل خرابی چسب روکش دندان و راه‌های مقابله با آن

حتی در صورت استفاده از قویترین چسب روکش دندان امکان خراب شدن چسب دائم روکش دندان وجود دارد و عوامل مختلفی می‌توانند به تضعیف و خرابی چسب منجر شوند و با توجه به قیمت چسب روکش دندان دائمی باید این عوامل را شناخت و از آن‌ها جلوگیری کرد که عبارت‌اند از:

  • عدم رعایت بهداشت دهان و دندان: تجمع پلاک و باکتری‌ها در اطراف روکش می‌تواند باعث تحلیل چسب و پوسیدگی دندان زیرین شود. برای جلوگیری از این امر استفاده از مسواک، نخ دندان و دهان‌شویه را نباید فراموش کرد.
  • وارد کردن فشار زیاد روی دندان: خرید چسب دائم روکش دندان و استفاده از آن به معنای دوام بالای آن نیست و در صورت وارد شدن نیروی زیاد بر اثر دندان قروچه یا جویدن مواد سختی چون آجیل امکان شکستگی یا تضعیف چسب وجود دارد.
  • تغییرات دمایی و خوردگی شیمیایی: مصرف مواد غذایی و نوشیدنی‌های اسیدی یا تغییرات شدید pH در دهان می‌تواند به تخریب چسب منجر شود. علاوه بر این موارد مصرف متناوب مواد غذایی یا نوشیدنی‌های بسیار سرد و گرم می‌تواند باعث انقباض و انبساط چسب و در نتیجه تضعیف آن شود.
  • استفاده نادرست از چسب توسط دندان‌پزشک: اگر چسب به ‌درستی استفاده نشود، ممکن است دوام و کارایی کافی نداشته باشد. برای همین توصیه می‌شود برای این کار دندان‌پزشکی دارای مهارت و تجربه در این زمینه را انتخاب کنید.

چسب دائم روکش دندان

خرید چسب دائم روکش دندان

در کنار موارد مهمی چون قیمت چسب روکش دندان دائمی و نوع آن انتخاب فروشگاهی که محصول باکیفیت عرضه کند از اهمیت بالایی برخوردار است. برای همین توصیه می‌شود در هنگام خرید چسب دائم روکش دندان، اعتبار و خوش‌نامی فروشگاه در اولویت باشد. خوشبختانه وب‌سایت کافه دنتیست با سابقه طولانی در زمینه عرضه انواع ابزار و مواد دندانپزشکی و بهداشت دهان و دندان این اطمینان را به شما می‌دهد که چسبی باکیفیت و با قیمت مناسب را تهیه خواهید کرد.

همچنین برای خرید دیسک خورشیدی eve با قیمت مناسب، روی آن کلیک کنید.

چسب دائم روکش دندان

سخن پایانی

به‌ طور کلی، خرید چسب دائم روکش دندان یکی از راه‌های عالی در درمان‌های زیبایی دندان برای یکدست کردن رنگ دندان‌ها، بهبود ظاهر و مواردی از این ‌دست به شمار می‌رود. انتخاب چسب روکش دندان قوی به ‌طور قابل توجهی بر کیفیت و طول عمر ترمیم‌های دندانی اثر داشته و لبخندی زیبا به فرد هدیه می‌دهد. در صورت نیاز به چنین محصولی کافی است تا با کارشناسان کافه دنتیست تماس بگیرید و راهنمایی لازم برای انتخاب چسب دائم یا موقت را دریافت کنید. برای تهیه و خرید مواد دندان پزشکی از کافه دنتیست همین حالا اقدام نمایید.

سوالات متداول

  • چسب روکش دندان چیست و چه کاربردی دارد؟

چسب روکش دندان یک ماده آستر مانند برای پوشش دندان‌ها است که قابلیت چسبندگی به دندان را داشته و علاوه بر این توان تغییر رنگ و مرتب کردن ظاهر دندان‌ها را نیز دارد.

  • چند نوع چسب روکش دندان وجود دارد؟

به ‌طور کلی چسب‌های روکش دندان به دو دسته موقت و دائم تقسیم می‌شوند و هرکدام انواع مختلفی دارند.

  • آیا امکان دارد چسب دائم روکش دندان خراب شود؟

بله، مواردی چون عدم رعایت بهداشت دهان و دندان، وارد کردن فشار زیاد روی دندان بر اثر دندان قروچه یا جویدن مواد سخت، استفاده نادرست از چسب توسط دندان‌پزشک، تغییرات دمایی و خوردگی شیمیایی در خرابی آن اثر دارد.

امتیاز شما:

در حال ثبت...

نظرات کاربران

نظر خود را بنویسید

/ 1000 کاراکتر